English German
Neways

Uitdagende banen en stageplaatsen in de frontlinie van elektronica

Als strategisch leverancier van toonaangevende elektronicaondernemingen biedt Neways Electronics International N.V. uitstekende carrièremogelijkheden voor goed gekwalificeerde mensen die graag vooruitkomen. We zijn op zoek naar mannen en vrouwen die hoge eisen aan zichzelf stellen en ons helpen bij het versterken van onze marktpositie. De banen bij Neways zijn net zo divers als onze klanten.

“Creating electronic solutions for Human demands”
Neways heeft oog voor mensen. Oog voor creativiteit en arbeidsvreugde, oog voor persoonlijke relaties met klanten. Aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en verhoogt de kwaliteit van producten - producten die de mens dienen.

De werkmaatschappijen van Neways hebben een grote autonomie en hun organisatiestructuur is heel plat. Er heerst geen bureaucratie, de communicatie is eenvoudig en direct. Bij Neways gaan we open en makkelijk met elkaar om.

Internationale perspectieven
De meeste werkmaatschappijen van Neways zijn gevestigd in Nederland. Maar Neways heeft ook vestigingen in landen als Duitsland, Slowakije en China. Daardoor kunnen we werknemers die daarin geïnteresseerd zijn een baan met internationale vooruitzichten bieden.

Een brede horizon
Als u bij Neways werkt, investeren we in uw opleiding en training door in-company en externe programma’s. Onze medewerkers worden aangemoedigd hun horizon te verbreden. Daardoor zijn veranderingen van baan, bijvoorbeeld van engineering naar sales, heel gewoon bij Neways.

Neways beoordeelt en betaalt medewerkers op basis van hun prestaties en de manier waarop ze werken in teamverband. De salariëring is in overeenstemming met de geldende maatstaven in de industrie.

Geïnteresseerd? 
We komen graag in aanraking met bekwame mensen op het gebied van verkoop, R&D, engineering, productie, supply chain management, financiën en control.

Geïnteresseerd? Stuur dan uw cv naar:
Neways Electronics International N.V.
Afdeling Corporate HRM
Postbus 69, 5690 AB Son
Of stuur een e-mail naar: recruitment@werkenbijneways.nl
Onze actuele vacatures vindt u op onze Werkenbijneways.nl website. Via deze website kunt u ook een open sollicitatie insturen.