Son

Corporate HR Stagiair

Ben jij op zoek naar een uitdagende HR-stage op een corporate HR afdeling? Bij Neways Electronics International maak je kennis met een breed HR werkterrein bij een internationale organisatie.

Corporate HR Stagiair

Wat ga je doen als HR Stagiair?

De corporate HR afdeling bestaat uit een Corporate Head of HR, een HR-Officer & een Learning & Development Officer welke nauw samenwerken met de HR afdelingen op de werkmaatschappijen in zowel Nederland als in het buitenland. Dit brede werkterrein is dynamisch en volop in ontwikkeling.

Als stagiair krijg je de kans om met alle facetten van het HR vak ervaring op te doen. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als Werving & Selectie, Learning & Development, Verzuim, Duurzame inzetbaarheid, Beoordelen & Belonen en nog veel meer! Je werkt mee aan zowel operationele HR taken als lopende corporate HR projecten. Zoals het implementeren van het nieuwe HR-systeem, Talent Development en het opstellen van een uniform functiehuis wat door alle Neways vestigingen wereldwijd gebruikt gaat worden. Kortom een stage waarin je op verschillende niveaus actief zult zijn en een bijdrage levert die ertoe doet.

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende informele werkomgeving op een corporate HR afdeling binnen een internationaal beursgenoteerd bedrijf;
  • Leren en werken in de volle breedte van het HR-werkveld;
  • Een uitstekende stagevergoeding en er zijn voor en na de stageperiode mogelijkheden voor vakantiewerk in de (zomer-)vakantie;
  • Professionele stagebegeleiding en volop ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan.

Jouw profiel en DNA:

Medio september 2022 zijn wij op zoek naar een proactieve, zelfstandige en leergierige 3e jaars hbo-stagiair met een no-nonsense instelling. Je bent analytisch en gestructureerd en bent in staat  overzicht te brengen in je werkzaamheden. Je beschikt over een vlotte pen, bent communicatief sterk en beheerst de Engelse taal. Je vindt het leuk om zaken op te zetten, te organiseren, harmoniseren en te structureren. Je bent hands-on en deinst niet terug voor een uitdaging.

Wie wij zijn:

Als EMS Life Cycle Partner en System Innovator creëren we slimmere oplossingen voor een veranderende wereld. We spelen niet alleen in op vragen vanuit de markt, maar worden bovendien in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkel- en engineeringsprocessen van onze klanten, leveren proactief concrete oplossingen en zijn van toegevoegde waarde.

Wij staan als werkgever voor: proactiviteit, klantgerichtheid, teamwork, toegankelijkheid, verbeteren, het samen vervullen van ambities en het zijn van een sociale werkgever, binnen een internationale omgeving.

Je bent van harte welkom!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze stage of meer willen weten, neem dan contact op met Mark van der Heijden, Corporate HR-officer: mark.van.der.heijden@newayselectronics.com